Dingemans ontvangt Graydon Award

Dingemans Bedrijven heeft onlangs de award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat Dingemans Bedrijven tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk om te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.  

We laten hiermee aan zakenrelaties zien dat:

  •   Wij financieel gezond zijn
  •   Ze verantwoord zaken met ons kunnen doen
  •   Wij een betrouwbare partner zijn 

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er zijn een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil men in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er praktisch geen kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen

Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf zich aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dit betekend dat zakenrelaties zonder zorgen kunnen samenwerken.